Sommarmingel på PRI den 4 juni

PRI bjuder in dig som kund till en timmes föreläsning med nyheter och aktuellt inom pensionsområdet. Därefter fortsätter vi med ett trevligt mingel på vår takterrass. Vi bjuder på tilltugg och dryck och förhoppningsvis solsken! Så passa på att nätverka och diskutera, både med kollegor i branschen, och oss på PRI!

Program

Pensionsvägledning till anställda – avdragsgillt eller inte?

Många företag erbjuder sina anställda någon form av pensionsrådgivning. Högsta förvaltningsdomstolen har tagit ställning till om arbetsgivarens rådgivning till anställda är en skattepliktig förmån. Vad innebär detta i praktiken för företagen och deras anställda?
Carl Johan Rundquist från Dahlgren & Partners och Hans Eklund, pensionskonsult på PRI för en dialog kring möjliga konsekvenser.

Information från kreditavdelningen

Det händer mycket hos våra kundföretag. Ibland förvärvar en koncern nya bolag, ibland säljs bolag av. Företagsförändringar kan se ut på många olika sätt och ofta påverkas kreditförsäkringen.
Lars Stockhaus, kreditansvarig på PRI

AGI – månadsvisa arbetsgivardeklarationer

Vi berättar om våra erfarenheter av AGI för företagsegna planer samt status för projektet kring AGI-rapportering av ITP 2.
Lise-Lotte Petersson, företagsansvarig på PRI.

Kort och gott från PRI

Under denna punkt samlar vi korta nyheter och aktuellt från oss på PRI.

Sommarmingel

Efter seminariet som beräknas hålla på i en timme finns möjlighet till mingel och nätverkande fram till klockan 19.00

Var? PRI, Jakobsgatan 6, 6 trappor i Stockholm

När? Tisdagen den 4 juni klockan 16.00 - 19.00

Har du kollegor som vill komma, mejla gärna inbjudan vidare. Träffen är kostnadsfri.

Anmäl dig senast fredagen den 24 maj. 

Stannar du på minglet?

Genom att fylla i fältet ovan om allergi samtycker jag till att PRI får behandla den personuppgiften i syfte att vid eventet kunna tillhandahålla mat som jag inte är allergisk mot. PRI kommer att radera denna uppgift i direkt anslutning till eventet.