15 juni 2020

En annorlunda sommar

Den tillförsikt och optimism som brukar prägla denna årstid har fått sig en ordentlig törn detta år. Vanligtvis brukar gatorna vara fulla av firande studenter och rullande diskotek, i år kan jag till och med känna en viss saknad av det konstanta dunkandet. Men det kommer bättre tider och förhoppningsvis hittar forskarna ett vaccin som befriar oss från detta elände.

Digitala alternativ

Hursomhelst har vi av ovanstående skäl tvingats ställa in våra uppskattade kundutbildningar under våren. Det var ett tråkigt beslut men helt logiskt och nödvändigt. Givetvis har vi saknat den direkta kontakten med er som är kunder i PRI. Dessa tillfällen brukar vara ett bra forum där också kunderna ges möjlighet att utbyta erfarenheter med varandra. I skrivande stund planerar vi för höstens utbildningar och hoppas verkligen att vi kan genomföra dessa. Dock har vi börjat titta på olika digitala alternativ, där vi börjar med några korta filmer som visar det viktigaste ur vår utbildning Redovisning av ITP 2 i egen regi. Tanken är att dessa ska nås via vår webbtjänst, så att man själv kan välja tillfälle att ta del av dessa. Oavsett vaccin eller inte så är detta något vi kommer att utveckla. Men det finns inget som kan ersätta det fysiska mötet som ger möjlighet att bygga relationer.

Fantastiskt uppdrag

Detta blir min sista ledare som vd för PRI Pensionsgaranti, efter midsommar tar Jonas Jonsson över det fantastiska uppdraget som vd för denna organisation. Det har varit ett sant nöje att utveckla verksamheten med alla engagerade medarbetare och oavsett virus eller inte så har PRI en stabil grund att bygga vidare på. Det är er kunders förtjänst och det vill jag tacka er särskilt för. För min egen del ska jag avnjuta produkten ”pension”, som jag har arbetat med sedan 1979.

Jan Ahlström, vd för PRI Pensionsgaranti

Intressant artikel, dela med en kollega?

Kopiera länk
Läs fler artiklar