15 juni 2020

Redovisningsutbildning snart digital

PRI:s uppskattade utbildningar börjar digitaliseras. Bakgrunden är att vårens utbildningsprogram ställts in på grund av coronapandemin. Men vi vill inte ställa in, utan om. Snart kan du därför ta del av ”Redovisning av ITP 2 i egen regi” i digital form – när det passar dig!

De vanliga, fysiska kundutbildningarna kommer inte att försvinna, men i den nuvarande situationen är det svårt att veta när de kan återupptas. Här är det Folkhälsomyndighetens uppmaningar och rekommendationer som styr.

- Utbildningarna är viktiga och uppskattas av våra kunder, som då även får en chans att träffas och utbyta erfarenheter. Men vi vill erbjuda digitala alternativ och som pilotprojekt ska vi därför skapa några korta filmer som visar det viktigaste ur utbildningen ”Redovisning av ITP 2 i egen regi”, berättar Annelie Jonsson, chef Marknad.

Kärnfullt och pedagogiskt

Det är korta, kärnfulla filmer som ska vara lika pedagogiska och lätta att förstå som den fysiska utbildningen. Filmerna kommer att nås av PRI:s kunder via webbtjänsten. På sikt kan ännu fler utbildningsfilmer komma att lanseras.

- Vi ser att dessa digitala lösningar kan vara ett bra komplement även när det vanliga utbildningsprogrammet kommer igång igen. Kunderna kan ju själva gå in och ta del av innehållet när det passar dem, säger Annelie.

PRI:s utbildningsprogram har funnits i ett tiotal år och bygger på tre olika kurser. De populära utbildningarna brukar varje år locka omkring 300 deltagare.

Håll utkik på pri.se, där vi kommer att annonsera när de första filmerna finns tillgängliga.

Intressant artikel, dela med en kollega?

Kopiera länk
Läs fler artiklar