Vi söker en chef till Pensionsadministration

Avdelningen Pensionsadministration ansvarar för administration av företagsegna pensionsplaner, BTP och viss ITP, genom att administrera pensionsutbetalningar och utskick, göra beräkningar samt ansvara för kundtjänst. Tjänsten är en ersättningsrekrytering, heltid, med placeringsort Stockholm.

Arbetsuppgifter

Du ska leda och utveckla området pensionsadministration med ambitionen att fortsätta ge god service och skapa kundnytta med hög effektivitet och kvalitet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är personalansvar för och daglig ledning av avdelningen som har åtta medarbetare. I arbetet ingår att aktivt arbeta med att sammanföra två affärsområden med liknande processer till ett effektivt team där personberoendet minskat genom utnyttjande av digitala lösningar i till exempel processer och webbtjänster.

Som chef för Pensionsadministration har du budgetansvar samt ansvarar för avtal och processer gentemot kunder och leverantörer. Du ingår i Affär och Marknads ledningsgrupp.

Lämplig bakgrund

Vi söker Dig som har en grundläggande kompetens inom pensionsområdet och god kännedom om och förståelse för administrativa processer. Erfarenhet av pensions-administration och/eller processarbete är ett plus. Du har erfarenhet av att leda människor och är intresserad av att driva utveckling och att omsätta nya regelverk till praktiskt efterlevnad.

Rollen kräver att du är strukturerad och kan manövrera i förändring. Du är målfokuserad och kan koordinera och prioritera som arbetsledare. Kommunikativ i både tal och skrift samt kontaktskapande och trevlig i mötet med kunder och kollegor är också egenskaper som krävs för rollen.

Sök tjänsten

Har du har några frågor kring tjänsten kan mejla annelie.helsing@pri.se. Är du intresserad av tjänsten ber vi dig skicka in din ansökan innehållande CV samt personligt brev till karin.orndahl@pri.se. Senast den 11 juli 2017 vill vi ha din ansökan.

Välkommen att söka!