Receptionist till kreditförsäkringsbolag mitt i city

Har du förmågan att ta emot besökare på ett föredömligt sätt, besitter en exceptionell servicekänsla och har ett öga för "det lilla extra"? Vill du arbeta i ett stabilt och trevligt bolag där det finns utrymme för påverkan och goda möjligheter till utveckling? Läs vidare, det kan vara dig vi söker!

Då PRIs nuvarande receptionist går vidare till andra uppgifter inom företaget söker vi nu en ersättare med tillträde den 1 september. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i moderna och fräscha lokaler, granne med Kungsträdgården.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2017-06-30, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Receptionisten är placerad i Stockholm och ansvarar för företagets gemensamma växel. Tjänsten innebär många olika kontaktytor – exempelvis kunder inom små, medelstora och stora företag, pensionärer, leverantörer och andra intressenter. Även internationella kontakter förekommer.

I ditt arbete ingår vanligt förekommande uppgifter i reception och växel, så som att ta emot besökare, svara i telefon och sköta posthanteringen. Därtill ansvarar du för ordning och trevnad i konferensrum, vilrum och biytor samt sköter beställningar av kontorsmaterial och inköp till köket. I samband med styrelse- och kundmöten ingår beställning och uppdukning av luncher. I tillägg till receptionsarbetet kommer du dessutom att bistå avdelningarna i olika administrativa arbetsuppgifter som kan kombineras med receptions- och växelarbetet, till exempel resebokningar och leverantörsreskontra. Arbetet förutsätter en hög grad av tillgänglighet då det är bundet och du löses av i samband med lunchen.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som besitter en mycket hög servicemedvetenhet och har ett par års arbetslivserfarenhet från receptionsrollen i en företagsmiljö. Du har en god grundutbildning på gymnasienivå, gärna ekonomisk inriktning, och behärskar svenska väl i tal och skrift och engelska i tal.

För att lyckas i rollen ser vi att du är ansvarstagande, social och tillmötesgående. Vi förväntar oss att du är öppen och serviceminded med en personlig mognad. Du kan arbeta självständigt och ”ser” vad som behöver åtgärdas. Vidare önskar vi att du har ett sinne för ordning och reda och kan hantera ett omväxlande arbetstempo med förmåga att ta egna initiativ när det behövs. Dessutom har du ett trevligt sätt och förstår vad det innebär att vara företagets ansikte utåt mot kunder, leverantörer och medarbetare.

Kontaktpersoner

Camilla Elfving
08-555 651 32

Karin Strandh
08-555 540 14

PRI Pensionsgaranti

Vi skapar morgondagar!
PRI Pensionsgaranti är ett ömsesidigt kreditförsäkringsbolag inom tjänstepensionsområdet, ägt av de försäkrade kundföretagen. Vi arbetar med näringslivets pensioner, bland annat ITP-planen. Våra tjänster omfattar kreditförsäkring, beräkning av pensionsskuld, pensions- och stiftelseadministration samt rådgivning och utbildning inom pension i egen regi. Totalt uppgår de försäkrade företagens pensionsskulder till 170 miljarder kronor.

Företagskulturen kännetecknas av det lilla företaget med stora framtidsplaner, utrymme för påverkan och goda möjligheter till utveckling. Vi är cirka 95 anställda och har kontor centralt i Stockholm och Göteborg.

Ansök via Poolia här