Tänk om nästa världspatent gömmer sig i era pensionsplaner?

Sverige. Knappt en halv miljon km². Mest skog, skog och åter skog, långt uppe i norr där solen nästan aldrig skiner. Egentligen är det fullständigt egendomligt att ett så litet och avlägset land spottat ur sig så många innovationer, så mycket kreativitet och så mycket entreprenörskraft. Än mer anmärkningsvärt är att svenska företag fortsätter att göra det, och nu i en global, benhård konkurrens.

All denna framgång har byggt och bygger på förmågan att tänka lite smartare, lite annorlunda. Det är nu vi får be dig att göra just det; att släppa in en tanke som till en början kan te sig just lite annorlunda. Tänk om… nästa svenska världspatent gömmer sig i företagets pensionsavsättningar? Eller nästa generations flygplan, nästa bilmodell, nästa högteknologiska genombrott?

Tänk om de pensionsavsättningar som företagen gör varje månad istället kunde satsas här och nu? Och att de framtida pensionärerna får minst lika bra pension som med andra lösningar?

Med PRI Pension Egen Regi är det precis vad som sker. Ni frigör kapital och får oväntade muskler att agera i nuet, utan att riskera framtiden. 
Välkommen till pri.se

Läs mer om hur pension egen regi fungerar

Läs mer om vårt erbjudande